SUPEREROU ÎN LUPTĂ CU MIROSUL!

Produsele noastre

Стандарт

  • Объём: 3 kg.
85.00 MDL

Стандарт — 5 пакетов

  • Объём: 3 kg.
405.00 MDL

c Ароматом

  • Объём: 3 kg.
87.00 MDL

c Ароматом — 5 пакетов

  • Объём: 3 kg.
415.00 MDL

Стандарт

  • Объём: 7 kg.
175.00 MDL

Стандарт — 5 пакетов

  • Объём: 7 kg.
835.00 MDL

CAUȚI MAI MULTE INFORMAȚII?

Iată răspunsurile la cele mai populare întrebări
De obicei, umplutura este turnată într-o tavă adâncă într-un strat de până la trei centimetri, iar în prezența unei ochiuri, stratul poate fi redus la un centimetru. Când umpleți cutia de gunoi, păstrați punga de gunoi cât mai aproape de cutia de gunoi. Dacă prindeți un miros neplăcut, trebuie să înlocuiți complet umplutura. Îndepărtați excrementele întărite cu o lingură. Apoi spălați granulele folosite pe toaletă. De asemenea, pentru ca animalul dvs. să se simtă confortabil, după fiecare înlocuire a umpluturii, tava trebuie spălată bine.
Nu-ți face griji. Umplutura de lemn este absolut inofensivă chiar și pentru pisici. Super Cat este fabricat din materii prime organice și nu conține praf mineral nociv pentru sănătatea animalelor. Calitatea produselor este confirmată de toate certificatele necesare. Prin urmare, dacă se întâmplă ca curiosul „mic tigru” să decidă să guste granulele, poți fi sigur că nu va exista nici o amenințare pentru sănătatea sa.
Umplutura trebuie schimbată cel puțin o dată la 5-7 zile.
Cea mai bună opțiune este de 7-8 cm. Vă recomandăm să cumpărați SuperCat în ambalaje maxime (6 + 1 kg sau 12 + 3 kg). Aceasta reprezintă o economie semnificativă a bugetului și a timpului petrecut în cumpărături.
SuperCat are un miros natural, natural, care nu dăunează parfumului animalului.
Acest termen se referă la capacitatea de umplere de a absorbi lichid. Cu cât absorbția este mai mare, cu atât este reținut mai mult lichid în ea.
De regulă, înălțimea optimă de umplere este de 1-2 cm. Dar, după cum arată practica, pisicile sunt animale individualiste, deci ele însele decid care înălțime este cea mai convenabilă pentru ele. Unele pisici adoră să scotocească în cutia de gunoi, așa că, desigur, acești activiști au nevoie de mai multă gunoi.

НАШИ ПАРТНЁРЫ